Striimauspalvelu

Liveksi-striimauspalvelu kattaa kaiken

aina suunnittelusta tallenteisiin

Liveksi-striimauspalvelu kattaa kaikki asiakkaan tarpeet aina livelähetyksien suunnittelusta, laite- ja välinehankintoihin, toteutukseen ja tallenteisiin. Liveksi-tiimillä on lähes 20 vuoden osaaminen ikuisessa muutoksessa olevan teknologia-alan eri osa-alueilta.

Olemme toteuttaneet toistasataa livestriimausta aina webinaareista, tuote-esittelyihin ja yritysjohdon ilmoituksiin, gaaloihin sekä koulutustilaisuuksiin.

Laitteiston ja osaajien tarve mitoitetaan ja räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti – olipa kyseessä sitten yhden henkilön presentaatio, useamman henkilön paneelikeskustelu tai sadan vieraan häät, jotka striimataan toisella puolella maailmaa asuville sukulaisille.

Kanssamme on helppo työskennellä

valmistaudutaan
yhdessä

Tunnelma on livelähetyksen eliksiiri. Siksi Liveksi-striimauspalvelun tiimi pitää aina huolen siitä, että kuvauspaikka ja ilmapiiri ovat mahdollisimman luontevat esiintyjille. Esityksiin valmistaudutaan yhdessä, ja ne kuivaharjoitellaan läpi.

Liveksi-tiimi antaa tarvittaessa vinkkejä ja rauhoittaa tilanteen, jotta ulkopuoliset häiriötekijät ovat minimissään. Olemme saaneet kiitosta siitä, että kanssamme on niin helppo työskennellä, ja ylimääräinen jännityskin karisee jo ennen live-lähetyksen alkua.

Avaimet käteen -striimauspalvelu

sisältää

\

Livestriimauksen suunnittelu yhdessä asiakkaan kanssa

\

Laitteiston, välineiden ja ohjelmien hankinta ja vuokraus

\

Tilan etsiminen ja vuokraus

\

Tilan lavastus ja muut tapahtumajärjestelyt

\

Striimauksen ammattimainen toteutus

\

Lisäpalveluna myös livetallenteen editointi asiakkaan ja osallistujien tarpeiden ja toiveiden mukaisesti